Over Ons

Betrokken, gedreven en verantwoord. Dat is hoe wij ons identificeren bij Lurfs Engineering. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op technisch gebied van A tot Z en het ontwerpen van technische installaties. Het bedrijf is in 2005 opgericht door Brian Lurfs met als primaire focus elektrotechniek en industriële automatisering. Sinds 2010 is dit aangevuld met machineveiligheid en functionele veiligheid. Door de jaren heen hebben wij als bedrijf veel kennis en ervaring opgebouwd in diverse toepassingsgebieden. Voorbeelden hiervan zijn bruggen, sluizen, waterzuiveringen, pompinstallaties en papiermachines

Betrokken en gedreven

Als kleinschalig bedrijf kunnen wij bij Lurfs Engineering B.V. onze service persoonlijk houden en zijn wij altijd heel nauw betrokken bij onze projecten. De installaties waaraan wij mogen meewerken dienen een doel in de maatschappij waar wij zelf achter staan. Wij zijn ons ervan bewust dat techniek een steeds belangrijkere rol speelt in de samenleving, echter blijft dit slechts een middel.

“Een gereedschap dat niet is aangepast op de werknemers heeft weinig waarde”.

Vandaar dat wij naast het ontwerpen en realiseren ook de mensen trainen om met de technische installatie om te gaan. Door onze persoonlijke aanpak en gedrevenheid proberen wij goed op de wensen in te spelen voor het beste resultaat.

Verantwoord

Dit alles doen wij met oog voor het milieu, de natuur en de mensheid. Wij maken ons sterk voor verduurzaming en implementeren dit ook in onze projecten. Vandaar dat wij het van belang vinden om installaties ‘slank’ te ontwerpen: met zo min mogelijk componenten, waardoor niet alleen de kosten lager zijn, maar ook de CO2-voetafdruk beperkt wordt. Tijdens onze trainingen voor technische installaties proberen wij bewustwording te creëren over de duurzaamheid.
Ook ons Bridge to Knowledge project is een mooi voorbeeld van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het project staat voor gelijke kansen voor een ieder en we kunnen natuurlijk niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen. U kunt hier meer lezen over het project.

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL